Säg hej till Petter!

Hej till vår nya stjärna Petter! 

Efter en tid som frilansande projektledare i olika projekt blir han nu en permanent del av LA+B familjen. 

– Jag har just satt tänderna ett par riktigt utmanande projekt inom filmproduktion och digital design, superspännande!

Tidigare har Petter främst jobbat i prohekt med nära anknytning till musik och populärkultur med sikte på storstadsbaserade unga vuxna konsumenter. Många gånger har det handlat om större projekt som innebär att ta fram hela koncept som sedan genomförs både i fysiska och digitala format. 

På fritiden tar han hand om sin stora familj, surfar och åker skidor. När han inte är på söder, hittar ni honom på Fårö! 

Vad är din sämsta egenskap? 

– Jag kan ha svårt att släppa saker jag  brinner för. Detta beror på att jag för eller senare börjar brinna för alla projekt som jag har på mitt bord. Detta gör att jag måste jobba hårt med att hitta balansen mellan jobb och fritid. 

Vad är din bästa egenskap? 

– Hahaha, mina bästa egenskaper anknyter tyvärr till mina sämsta. Jag är dedikerad, pålitlig, ger oftast det lilla extra och ger mig aldrig förrän helheten känns 110%

Har du några hemliga talanger eller finns det något som väldigt få vet om dig? 

Jag har två, den ena är att jag kan nästan allt om blobbfisken som lever runt Australien och Nya Zealand och blev framröstad till världens fulaste djur 2013. Den andra är hemlig.

Hur det känns att börja på LA+B och vad är dina förväntningar? 

– Känns som en dröm! Jag har ju varit inne och jobbat en del frilans här tidigare. Det är ett fantastiskt gäng på alla plan, extremt kompetent, kärleksfullt och medmänskligt. Vi har otroligt fin relation till många av våra fasta kunder och kunskapen vi besitter tillsammans inom huset är otroligt bred. Detta ger oss ett brett spektra av uppdrag, både inom flertalet vanligare områden, men även i dess ovanligare utkanter. Jag är ganska svag för utmaningar, att börja här på LAB känns som en stor sådan och inte minst känns det som en ära att bli en fastare del av detta kompetenta gäng.

Kan du dela med dig av tre tips eller insikter kring projektledning? 

1. Strukturerade och täta avstämningar med beslutsfattare, ännu tätare med team. 

2. Förplanera och jobba proaktivt genom hela projektet.

3. Ha kul!